Web Analytics Made Easy - Statcounter

قمی گفت: در حوزه کلانشهر تبریز فعلا با خطر گرگاس مواجه نیستیم اما در صورتی که کنترل صورت نگیرد این احتمال وجود دارد که این حیوانات در اطراف تبریز نیز دیده شوند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از آناج، حدود 10 روز قبل چند قلاده گرگاس در روستا‌های چشمه کنان و غلمانسرای شهرستان تسوج مشاهده شد که با حمله به افراد در دل مردم ایجاد رعب و وحشت کرده و به همین دلیل همه نهاد‌های مسوول برای مقابله با بروز خطرات احتمالی، در حالت آماده باش قرار گرفتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 با پیگیری‌های مکرر، مشخص شد این حیوان گرگاس بوده و احتمالا از مناطق اطراف وارد شده است؛ البته این حیوان تاکنون به صورت دسته جمعی دیده نشده است.

میرمحسن حسینی قمی، مدیر کل پایش و نظارت اداره کل محیط زیست استان در گفت‌وگو با خبرنگار آناج، اظهار داشت: گرگاس پدیده‌ای است که از عدم مدیریت صحیح جمعیت سگ به وجود آمده است. سگ‌های دورگه‌ای که از لحاظ ظاهری در حد وسط گرگ و سگ است.

وی افزود: گرگاس‌ها از لحاظ رفتاری با سکونت‌گاه‌های انسانی فاصله دارند مگر اینکه مبتلا به بیماری هاری باشند در این صورت است که می تواند تهدیدی باالفعل برای انسان تلقی شود. این حیوان سابقه طولانی ندارد و در 10 سال اخیر به وجود آمده است. در سطح کشور و آذربایجان‌شرقی گزارشات موردی درباره حضور برخی حیوانات در برخی مناطق دریافت شده که تفاوت رفتاری با سایر حیوانات دارند. بعد از بررسی‌های کارشناسی حضور گرگاس در استان تایید شده که در برخی موارد به افراد حاضر در محل نیز حمله ور شده‌اند.

مدیر کل پایش و نظارت محیط زیست استان تصریح کرد: این حیوانات در شهرستان‌های شبستر و تسوج حضور دارند و مجوز دفع این حیوانات خطرناک نیز در همان محدوده صادر شده است. این حیوانات در محدوده روستاهای چشمه کنان و غلمانسرای شهر تسوج باید دفع شوند. بنابراین شکارچیان مجاز و کسانیکه مجوز حمل سلاح شکاری دارند می‌توانند در صورت مشاهده، این حیوانات را دفع کنند.

قمی ادامه داد: در حوزه کلانشهر تبریز فعلا با این خطر مواجه نیستیم اما در صورتی که کنترل نشود این احتمال وجود دارد که این حیوانات در اطراف تبریز نیز دیده شوند. سگ‌های بدون صاحبی که در سطح شهر تبریز وجود دارند، نتیجه عدم مدیریت صحیح غذا در حیوانات است. زباله‌گاه‌های تبریز منبع مناسبی برای تغذیه این حیوانات ولگرد هستند بنابراین وزارت کشور باید به تمامی ارگان‌های دخیل، تاکید اجرایی داشته باشد، همچنین تمامی زباله‌گاه‌ها باید ایزوله شوند.

وی خاطرنشان کرد: اگر سبد غذایی نباشد جمعیت سگ‌های ولگرد نیز کنترل خواهد شد زیرا ریشه کنترل این حیوانات در زباله‌گاه‌ها است.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۹۴۲۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احتمال وقوع بارش‌های جدید در استان یزد

مدیرکل مدیریت بحران استان یزد با اشاره به اینکه احتمال وقوع بارش‌های مجدد در استان وجود دارد گفت: سرعت امدادرسانی جهاد به قنوات و چاه‌ها افزایش یابد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یزد، محمدعلی ملک‌زاده ظهر امروز در نشست ارزیابی اولیه خسارات بارندگی‌های اخیر یزد اظهار داشت: بر اساس اعلام هواشناسی، احتمال وقوع بارش‌های جدید در استان وجود دارد.

وی با تاکید بر اینکه باید آمادگی کامل برای این موضوع وجود داشته باشد گفت: یکی از موضوعات بسیار مهمی که در این دولت به آن توجه ویژه صورت گرفت، ایمن سازی در مقابل حوادثی همچون سیل بوده است.

مدیرکل مدیریت بحران استان یزد تصریح کرد: با توجه به بارش‌های صورت گرفته و احتمال وقوع بارندگی‌های جدید، لازم است که نظارت و ارزیابی ایمن‌ سازه‌های آبی و خاکی استان یزد با جدیت دنبال شود.

ملک‌زاده به بارش‌های خوب استان و نقاط مختلف کشور اشاره کرد و ادامه داد: بارندگی‌های صورت گرفته، زمینه ذخیره‌سازی خوب آب در سازه‌های آبی و خاکی نقاط مختلف استان را به وجود آورد که اتفاق بسیار خوبی است.

وی افزود: با این وجود و با توجه به کارآیی سازه‌های آبی و بند‌های خاکی که جلوی سیل را می‌گیرد، باید حتما نسبت به تخلیه آب و هدایت آن انجام شود تا این سازه‌ها بتوانند گنجایش لازم در باران‌های بعدی برای جلوگیری از وقوع سیل را داشته باشند.

مدیرکل مدیریت بحران استان یزد افزود: با توجه به احتمال بارش‌های جدید نیاز است اقدامات لازم برای ارزیابی، ایمن‌سازی و تخلیه آب سازه‌های آبی خاکی توسط آب منطقه‌ای و منابع طبیعی صورت گیرد و در این زمینه بخشداران و دهیاران همکاری لازم را داشته باشند.

ملک‌زاده با اشاره به احتمال حوادث ثانویه در مخاطره بارندگی و سیلاب افزود: شهرداران و بخشداران با استفاده از ظرفیت نظام مهندسی و بنیاد مسکن بازدید و دستورات لازم برای ایمن‌سازی آن را ارائه نمایند.

وی در خصوص قنوات و چاه‌های کشاورزی آسیب دیده از سیل نیز خواستار تسریع در امدادرسانی توسط جهاد کشاورزی شد و گفت: کشاورزان، باغداران و مالکین قنوات جهت پیگیری و ثبت خسارت می‌توانند به ادارات جهاد کشاورزی  مناطق خود مراجعه کنند.

انتهای پیام/781/.

دیگر خبرها

  • ۷۰ درصد پسماند‌ها در کشور به صورت غیر اصولی دفن می‌شود
  • مدیریت صحیح پسماند حلقه مفقوده چهارمحال‌ و بختیاری/تهدیدی که می‌تواند به فرصت تبدیل شود
  • حمله مرگبار سگ ولگرد به پسر بچه ۱۲ساله در کرج
  • احتمال وقوع بارش‌های جدید در استان یزد
  • ۱۳۰۰۰ قلاده سگ صاحب‌دار علیه بیماری هاری در استان واکسینه شدند
  • مهمترین علائم سگی که مبتلا به هاری است؛ مراقب باشید گازتان نگیرند! |‌ این حیوانات منتقل کننده هاری هستند | ویدئو
  • (عکس) لاشخورهایی که آن‌قدر مست کرده‌اند که توان پرواز ندارند!
  • بدون همکاری شهروندان معضل سگ‌های ولگرد حل نمی‌شود
  • لزوم افزایش فرهنگ‌سازی جهت تفکیک زباله از مبدا
  • لاشخورهای مست را ببینید